Alpha Makelaardij

Albert Plesmanplein 68
2805 AD GOUDA
Vraagprijs € 175.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
** Beleggingsobject: Het appartement is voor onbepaalde tijd verhuurd.**

Ruim opgezet 4-kamerappartement op de 5e verdieping van de Tunnelflat. Het zonnige balkon biedt levendig uitzicht op de tunnel en het kruispunt. Het complex is voorzien van een lift.

Centrale ligging op loopafstand van de gezellige binnenstad, het NS-(intercity)station, busstation, Cinema Gouda en de schouwburg.

Bouwjaar 1961. Het woonoppervlak bedraagt 79 m², de inhoud 255 m³.

De indeling is als volgt:
Begane grond: afgesloten, verzorgde centrale hal met lift en trappenhuis. Gang met toegang tot de privéberging.
5e verdieping: entree, hal met meterkast, eenvoudig toilet en vaste kast. Eenvoudige keuken aan de voorzijde v.v. een aanrechtblad met spoelbak en kasten. Heerlijk ruime en lichte woonkamer met een vaste kast, groot raam met zicht op het Huis van Stad en deur naar het balkon. 1e grote slaapkamer aan de galerijzijde en een 2e en 3e slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot het balkon. Betegelde inpandige badkamer voorzien van een ligbad, wastafel en wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden:
*Het pand wordt IN VERHUURDE STAAT opgeleverd. De woning is vanaf 2010 verhuurd en valt derhalve niet onder de regeling opkoopbescherming.
*Huurcontract voor onbepaalde tijd. De huurinkomsten bedragen € 9.955,80,- per jaar.
*Deels voorzien van dubbel glas
*De servicekosten bedragen € 218,80 per maand, inclusief waterverbruik, opstal- en aansprakelijkheidsverzekering, reservering groot- en klein onderhoud, schoonmaak en verlichting gemeenschappelijke ruimten en liftonderhoud.
*Het betreft een Coöperatieve Vereniging met eigen financieringsvoorwaarden van de RNHB, waarbij voor particulieren maximaal 80% van de koopsom c.q. taxatiewaarde gefinancierd kan worden in plaats van 100%.

Op aanvraag zijn foto's beschikbaar en is inzage mogelijk in de huurovereenkomst. Op aanvraag is een bezichtiging mogelijk.

Afmetingen:
Woonkamer 6.48 x 3.60 m.
Keuken 2.56 x 3.20 m.
Slaapkamer 3.81 x 3.60 m.
Slaapkamer 3.30 x 2.50 m.
Slaapkamer 3.30 x 1.80 m.
Badkamer 1.95 x 2.20 m.