Alpha Makelaardij

Bleulandweg 332
2803 HN GOUDA
Vraagprijs € 300.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
VERHUIZEN ZONDER KLUSSEN!
Geheel gerenoveerd 4-kamer HOEKappartement, gelegen op de 1e verdieping van een verzorgd appartementencomplex. Het appartement heeft een fijne indeling, zonnig balkon op het westen met prettig uitzicht over het naastgelegen park en plein en berging in de onderbouw.

Bouwjaar 1968. Het woonoppervlak bedraagt 87 m², de inhoud 280 m³.

De indeling is als volgt:
Afgesloten entree op de begane grond met bellentableau, video-intercom, brievenbussen, trappenhuis met liften en toegang tot de bergingen.
1e verdieping: entree appartement, hal met vernieuwde meterkast. Moderne keuken aan de voorzijde, langs 2 zijden opgesteld en voorzien van de volgende inbouwapparatuur: kookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine en combi-/ovenmagnetron. Royale en fijne lichte woonkamer met glad gestucte wandafwerking en fraaie visgraat vloer. 1e slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot het zonnige balkon op het westen, 2e en 3e slaapkamer aan de voorzijde. Moderne en vergrootte badkamer met een ligbad, douchecabine, wastafelmeubel en kast voor de wasmachine- en droger.
Vergroot en modern toilet met fontein en kastenwand.

Er behoort een openluchtzwembad bij de VvE (wordt verwarmd tussen mei en september), welke exclusief voor bewoners van de Dreef en de drie Bleulandflats toegankelijk is.

Bijzonderheden:
*Volledig voorzien van dubbel glas
*Elektrische zonwering aan de westzijde
*Geheel gerenoveerd in 2022
*Badkamer en toilet zijn vergroot
*Hoekappartement
*Fijne galerij op de 1e verdieping
*Actieve VvE, bijdrage servicekosten EUR 188 per maand (excl. EUR 100 voorschot stoken)
*Het appartement is gelegen boven het zgn. ‘stookhok’ waardoor het appartement snel op temperatuur is en deze eigenaar (en tevens de vorige eigenaar) een groot deel van het voorschot aan stookkosten terug ontving

Afmetingen:
Woonkamer 5.81 x 4.93 m.
Keuken 3.00 x 2.24 / 1.91 m.
Slaapkamer 3.35 x 3.29 m.
Slaapkamer 3.35 x 2.51 m.
Slaapkamer 2.85 x 2.44 / 1.39 m.
Badkamer 1.82 x 2.51 m.
Balkon 1.45 x 3.29 m.

Een appartement kopen? Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee!
Plattegronden