Alpha Makelaardij

Willem en Marialaan 22
2805 AR Gouda
Omschrijving
Omschrijving
Mooie winkelruimte (belegging) met brede pui, gelegen in goede buurtwinkelstraat in woonwijk. De winkelstraat heeft een gevarieerd aanbod van (speciaal)zaken. De stand is goed. De winkel is verhuurd.

Bouwjaar 1954. Het bedrijfsvloeroppervlak bedraagt circa 100 m².

De indeling is als volgt:
begane grond: entree, ruime winkel met plavuizenvloer. De achterzijde is eveneens als winkel in gebruik. Hier zijn houten vloerdelen aangebracht. Aansluitend een eenvoudige keuken met toilet. Via de keuken is een magazijnruimte bereikbaar.

De ruimte is voorzien van een systeemplafond met inbouwarmaturen. In het voorste gedeelte van de winkel is een airconditioningsunit aangebracht ten behoeve van koeling én verwarming van de ruimte.

Frontbreedte 450 centimeter. De pui is voorzien van dubbele beglazing. Verwarming door middel van een gaskachel.

De bestemming is "Gemengd". Dit wil zeggen dat de ruimte mag worden aangewend voor detailhandel, dienstverlening, kantoren, maatschappelijke doeleinden en horeca (categorie I en II). Het energielabel is A+.

De winkel is verhuurd sinds 15 november 2015 en is met ingang van 15 november 2020 voortgezet voor aansluitende periode(n) van telkens vijf jaar. Details over de huurovereenkomst zijn op ons kantoor beschikbaar.

BELEGGINGSPAND AANKOPEN? NEEM JE EIGEN NVM-AANKOOPMAKELAAR MEE!
Plattegronden