Alpha Makelaardij

Constantijn Huygensstraat 64
2802 LX GOUDA
Vraagprijs € 175.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Kant-en-klaar 2 kamer starters appartement op de begane grond! Dit gerenoveerde appartement is zeer centraal gelegen in de directe nabijheid van het gezellige centrum van Gouda, winkels, sportvoorzieningen en uitvalswegen.

Bouwjaar 1920 (geheel gerenoveerd in 2010, badkamer 2022 en keuken in 2015), woonoppervlakte 43 m², inhoud 140 m³.

Deze leuke benedenwoning heeft de navolgende indeling.
Entree/hal met (vernieuwde) meterkast, toegang tot een bergkast met wasmachine aansluiting en opstelling cv-ketel en boiler. Woonkamer met veel lichtinval door de grote ramen aan de voorzijde, open keuken (vernieuwd in 2015) met een modern keukenblok in wit kunststof uitvoering met donker blad, een inductiekookplaat en afzuigkap.
Tussen de woonkamer en de slaapkamer bevindt zich een tussenhal met toegang tot de toiletruimte met hangend toilet en fris wit betegeld. Slaapkamer aan de achterzijde en een open badkamer (vernieuwd in 2022) met een douchecabine en een wastafel, wit betegeld en met donkere plavuizenvloer.
Het gehele appartement heeft een mooie licht eiken laminaatvloer, de wanden zijn glad gestuukt en het appartement heeft mooie grote ramen aan de voorzijde van de woning.

Bijzonderheden:
* Warm water middels een Daalderop 80 liter boiler en elektrische cv-ketel. De woning is gasloos en daarmee voorbereid op de toekomst!
* Het appartement is volledig voorzien van dubbel glas.
* Moderne keuken en badkamer (2015 en 2022)
* De VvE is recent geactiveerd: ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, gezamenlijke opstalverzekering aanwezig.
- Het betreft een voormalig huur appartement, in de koopovereenkomst worden o.a. een asbest vrijwaringsclausule, ouderdomsclausule en een niet zelf bewoningsclausule opgenomen.

Maak snel een afspraak voor dit leuke, direct te betrekken appartement!

Afmetingen:
woonkamer: 4.20 x 3.92 m.
keuken: 2.39 x 1.59 m.
slaapkamer: 3.11 x 2.51 m.
badkamer: 2.30 x 1.20 m.

EEN HUIS KOPEN ? NEEM UW EIGEN NVM MAKELAAR MEE!
Plattegronden