Alpha Makelaardij

Achter de Vismarkt 82
2801 ND GOUDA
Vraagprijs € 225.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
**Bieden vanaf € 225.000,- k.k.**

Mooi karakteristieke en sfeervolle hoekwoning met dakterras, gelegen in een prachtige "groene" straat in de binnenstad. De grote ramen zorgen voor veel licht in de woning. De voorgevel heeft bijzondere, authentieke pinakels. Vanaf het dakterras heb je zicht op fruitbomen. Een unieke locatie in het centrum!

Bouwjaar 1800. Het woonoppervlak bedraagt 57 m², de inhoud 186 m³. Gelegen op 32 m² eigen grond.

De indeling is als volgt:
begane grond: entree, hal met meterkast, gezellige, lichte woonkamer met grote ramen aan de voorzijde en een raam aan de linkerkant. Half open keuken aan de achterzijde met U-vormig kunststof aanrechtblad, rvs spoelbak met werkblad, keramische kookplaat, oven, afzuigkap, wasmachineaansluiting en raam met zicht op een pleintje.
1e verdieping: overloop, ruime slaapkamer aan de voorzijde met groot raam met zicht op de Gouwekerk, badkamer voorzien van douchecabine, wastafel, hangend toilet, designradiator en Velux dakraam. Kast met cv-ketel (huur). Slaapkamer achterzijde met deur naar (de mogelijkheid voor) het dakterras.

Bijzonderheden:
*De begane grond is voorzien van brede grenen vloerdelen. Op de 1e verdieping is een lichte laminaatvloer aangebracht.
*Wanden en plafonds zijn strak afgewerkt.
*Fraaie kapconstructie met balken en kraaldelen in het zicht.
*Heerlijk dakterras met ochtend- en avondzon en uitzicht op een groene oase. Een balustrade dient te worden aangebracht.
*Achter de Vismarkt: deze pittoreske straat in de binnenstad van Gouda wordt voor het eerst vermeld in 1393 en loopt van de Naaierstraat tot aan de Lage Gouwe. De straat dankt haar naam aan het feit dat het letterlijk ‘achter’ de vismarkt lag. Deze vismarkt werd gehouden bij de Visbanken aan de Gouwe. De straat wordt gekenmerkt door historische huizen en monumenten, die vroeger veelal gebruikt werden als pakhuis voor de vismarkt. Ook is het één van de groenste straten dankzij de inzet van de bewoners. Tegen de gevels zijn vele rozenstruiken geplant en in de straat heerst een aangename saamhorigheid. Bron: Indebuurt.nl.
*Gelegen in een gebied, dat is aangewezen als Beschermd Stadsgezicht.
*Kom sfeer proeven in dit fijne huis!

EEN HUIS KOPEN? NEEM JE EIGEN NVM-AANKOOPMAKELAAR MEE!

Afmetingen:
begane grond:
entree/hal
woonkamer: 8.70 x 3.12/2.15 m.
keuken: 3.12 x 2.14/1.67 m.
1e verdieping:
overloop
slaapkamer voorzijde: 3.91/3.16 x 3.18 m.
badkamer: 2.65 x 1.18 m.
slaapkamer achterzijde: 2.69/2.51 x 3.12 m.
"dakterras": 3.18 x 2.00 m.
Plattegronden