Alpha Makelaardij

Nieuwehaven 318 A
2801 EG GOUDA
Vraagprijs € 150.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
TE KOOP: BELEGGINGSOBJECT
Begane grond woning in verhuurde staat met plaats en berging.
In hartje centrum, aan de mooie straat Nieuwehaven, bevindt zich deze verhuurde woning.
De woning is voorheen in gebruik geweest als winkelruimte en een aantal jaar geleden verbouwd tot woonhuis (door huurder in overleg met verhuurder). De afwerking is eenvoudig doch netjes.

Bouwjaar circa 1800, 52 m² woonoppervlakte.

Globale indeling:
Entree, meterkast. Woonkamer met groot raam aan de voorzijde en eiken laminaatvloer. Aansluitend slaapkamer (indirect daglicht). Eenvoudige badkamer met douchecabine en wastafel. Separaat vernieuwd toilet in de gang. De (woon-) keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De keukenruimte is voorzien van een recht blok in wit kunststof uitvoering met enige apparatuur. Aan de achterzijde van het perceel een kleine eigen binnenplaats met houten schuur. De woning is deels voorzien van dubbel glas.

Bijzonderheden:
* De woning wordt IN VERHUURDE STAAT opgeleverd. De woning is vanaf 2013 verhuurd en valt derhalve niet onder de regeling opkoopbescherming.
* Huurcontract voor onbepaalde tijd. De huurinkomsten bedragen € 6.104,- per jaar.
* De woning maakt onderdeel uit van een kleine Vereniging van Eigenaren. De servicekosten voor de VvE bedragen € 62,50 per maand.
* Het complex heeft een fraaie, strakke gevel en bestaat uit 3 appartementsrechten: de begane grond woning 318 A, de begane grond woning 318 B en de bovenwoning 320.
* Bestemming Gemengd, waaronder wonen. (Woonfunctie in de BAG).
* Goede ligging op mooie locatie aan brede woonstraat in het historische centrum van Gouda.

EEN HUIS KOPEN? NEEM UW EIGEN NVM MAKELAAR MEE!
Plattegronden