Alpha Makelaardij

Blekerssingel 50
2806 AC Gouda
Huurprijs € 1.000,- per maand
Omschrijving
Omschrijving
Moderne, lichte kantoorruimte met een fraai breed front met grote glazen pui. De ruimte is goed onderhouden en is gelegen op een goede zichtlocatie de begane grond van een kleinschalig appartementencomplex aan de rand van het centrum. Zowel het centrum als het station zijn op een steenworp afstand gelegen.

Bouwjaar 2002. Het bedrijfsvloeroppervlak bedraagt 76 m².

De indeling is als volgt:
entree, grote open ruimte met vaste kastenwand, marmoleum vloer, gestuct plafond met inbouwspots en tl-verlichting.
Kantoorkamer/spreek-/vergaderkamer aan de achterzijde met glazen separatiewand en vaste kast. Moderne keuken (wit kunststof) voorzien van een rvs spoelbak, vaatwasser en oven. Op de vloer zijn grijze plavuizen aangebracht. Kast met eigen cv-ketel, patchkast en kluis.

Bijzonderheden:
*mogelijkheid tot stallen van fietsen in de achtergelegen parkeergarage.
*Alarm aanwezig (eigen contract af te sluiten).
*Rolhek met afstandsbediening.
*Het betreft een representatieve ruimte, die direct te betrekken is.
*De bestemming is Gemengd. Dat wil zeggen, dat de ruimte kan worden aangewend als kantoor, detailhandel en dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen.

Afmetingen:
Kantoorruimte: 7.30 x 7.15/6.25 m.
Keuken: 4.03/3.74 x 2.50 m.
Kantoorkamer/vergaderruimte: 5.00 x 3.48 m.

Bereikbaarheid:
Uitstekende bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De kantoorruimte ligt op slechts 10 minuten van de A12/A20. NS-station Gouda is gelegen op circa 5 a 10 minuten loopafstand.

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is geschikt voor diverse kantoordoeleinden met eventueel inloopfunctie.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.