Zoutmansweg 84
2811 EV REEUWIJK
Vraagprijs € 895.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Mooie vrijstaande villa met garage, grote oprit en riante, zonnige tuin. Geweldig uitzicht over de Breevaart en de Reeuwijkse Plassen aan de voorzijde. Het betreft een goed onderhouden en gezellig woonhuis, afgewerkt met luxe materialen.

Mogelijkheid tot vergunningsvrij uitbouwen met circa 50 m²!

Het oorspronkelijke bouwjaar is 1950 en het pand is in 2002 zeer grondig verbouwd en gemoderniseerd.

De indeling is als volgt:

begane grond: entree, hal met meterkast, garderobe en luxe toilet. Sfeervolle, T-vormige woonkamer met fraaie natuurstenen schouw met gashaard, erker aan voorzijde, openslaande deuren aan de achterzijde en een open verbinding naar de zeer luxe keuken, die is voorzien van granieten aanrechtbladen, inbouwapparatuur, een quooker en een extra ladenblok met bar. Ingebouwde kast en toegang tot de provisiekelder.
Via een toog is de gezellige eetkamer (in de uitbouw) met openslaande deuren bereikbaar. Studeer-/speelkamer aan de achterzijde met deur naar het terras en een luik naar de bergvliering met stahoogte. Tevens toegang tot de garage. Deze garage is voorzien van een elektrisch bedienbare kanteldeur en een plavuizenvloer. Ook bevinden zich hier de was- en cv-ruimte.

1e verdieping: overloop met zijraam, grote slaapkamers-en-suite (slaap- en kleedkamer) met mooie vaste kasten, airco-unit en 2x openslaande deuren naar het balkon aan voor- en linkerzijde. Kinderslaapkamer achterzijde. Ruime, luxe badkamer aan voorzijde met stoomdouchecabine, hoekligbad, dubbele wastafel met meubel, hangend toilet, designradiator en vloerverwarming.

2e verdieping: kleine overloop met dakkapel, slaapkamer voorzijde met dakkapel, Velux dakraam en airco-unit. Kleed-/bergkamer aan achterzijde.

Bijzonderheden:
*De gehele begane grondvloer is voorzien van een massief eiken parketvloer en plafonds met schuurwerk. De wanden zijn strak gestuukt. Het buitenschilderwerk is uitgevoerd in 2015.
*Het gehele huis is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
*Heerlijke, fraai aangelegde zonnige tuin, die aan de achterzijde aan een sloot grenst. Alle terrassen zijn voorzien van plavuizen en sierbestrating. Vrijstaande houten schuur.
*De terrassen zijn onderheid en bieden mogelijkheid de woning uit te bouwen. Rekening houdend met de huidige bijgebouwen is het resterende vergunningsvrije bouwoppervlakte in het achtererfgebied 47,8 m².
*Aan de voorzijde ruime parkeergelegenheid op eigen terrein, achter afsluitbaar hek.
*In de Breevaart is een aanlegsteiger met overkapping ten behoeve van een boot aangebracht.

EEN HUIS KOPEN? NEEM UW EIGEN NVM-AANKOOPMAKELAAR MEE!

Afmetingen:
Entree, hal met garderobe en toilet: 3.37 x 2.00 m.
Woonkamer: 39 m²
Woonkeuken: 4.11 x 3.30 m.
Eetkamer: 4.40 x 3.48 m.
Speelkamer/kantoor: 4.60/3.57 x 2.84 m.
Garage: 4.38 x 2.85 m.

1e verdieping:
Overloop
Slaapkamer achterzijde: 8.40 x 3.00 m.
Slaapkamer achterzijde: 3.00 x 2.70 m.
Badkamer: 3.30 x 3.20 m.

2e verdieping:
Overloop
Slaapkamer voorzijde: 3.50/2.30 x 5.68 m.
Bergruimte/kleedkamer: 3.50/2.30 x 2.65 m.
Plattegronden
Plattegronden

Download documenten
Google maps laden...