Alpha Makelaardij

Zuidbaan 577
2841 MD Moordrecht
Huurprijs € 10.000,- per jaar
Omschrijving
Omschrijving
Goed onderhouden bedrijfsunit met opslag- en kantoorruimte, mogelijkheid tot het stallen van 2 auto's en gelegen op een afgesloten terrein/hof "Studio Stores" op bedrijventerrein Gouwepark.

Bouwjaar 2007. Het vloeroppervlak bedraagt in totaal 98 m².

De indeling is als volgt:
begane grond: entree via overheaddeur met loopdeur. Bedrijfsruimte, die voor diverse doelen geschikt is. Hier kun je je spullen opslaan of de ruimte gebruiken om te klussen aan je auto of boot. Achterin bevinden zich een toilet met fontein en een pantry. Trap naar de...
1e verdieping: overloop met cv-ketel en unit mechanische ventilatie. Nette kantoorruimte met systeemplafond voorzien van inbouwarmaturen, grote ramen, vloerbedekking en spuitwerk op de wanden. De ruimte is gedeeltelijk gemeubileerd.

Bijzonderheden:
*aan de voorzijde is een elektrisch bedienbare overheaddeur aangebracht.
*Het pand is voorzien van een alarminstallatie.
*Betonnen vloeren en wanden.
*De unit is gelegen aan een "hof", genaamd Studio Stores, waar zich meerdere vergelijkbare bedrijfsunits bevinden. Het hof is afgesloten met een hek.
*Bedrijventerrein Gouwepark ligt centraal in de regio Midden-Holland op korte afstand van de rijkswegen A12 en A20 en de provincialeweg N207. Het terrein is 's nachts afgesloten.

Afmetingen:
begane grond:
bedrijfs-/opslagruimte: 10.25 x 5.12 m.
1e verdieping:
overloop
kantoorruimte: 9.05 x 5.12 m.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitend een optietermijn van 5 jaar. Afwijkende huurperiode is onder voorwaarden bespreekbaar.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting.

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.
Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.
Plattegronden