Alpha Makelaardij

van Beverninghlaan 12
2801 AE GOUDA
Vraagprijs € 1.200.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Prachtig gerenoveerde, vrijstaande villa met heerlijke tuin rondom, een garage en vrij uitzicht op het park. Werkelijk een plaatje! En alles is nieuw. Kom bewonderen!

Bouwjaar 1961. Het woonoppervlak bedraagt 263 m², de inhoud 732 m³. Gelegen op 502 m² eigen grond.

De indeling is als volgt:
begane grond: entree, ruime hal met fraaie eikenhouten, open trap, meterkast, luxe toilet met separaat urinoir. Openslaande glasdeuren naar de geweldige woonkamer van maar liefst 72 m². Hier heb je echt de ruimte voor meerdere zit- en eetgedeeltes. De open haard bevindt zich in het midden van de ruimte en is echt een fijne plek om te zitten. De achtergevel is geheel van glas en via openslaande deuren heb je toegang tot de tuin. Gezellige woonkeuken voorzien van alle gemak. Mooie rvs aanrechtbladen, een eikenhouten bar, een kookeiland en praktische erkerbank met daaronder veel bergruimte, die ook als verrijdbare krukken kunnen worden gebruikt. Aansluitend een bijkeuken met wasmachineaansluiting en deur naar buiten. Op de begane grond is ook nog een extra (slaap)kamer met luxe eigen badkamer gerealiseerd. Vanuit deze kamer is de tuin bereikbaar. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en hangend toilet.
1e verdieping: overloop met toilet. Grote slaapkamer aan de achterzijde met aansluitend een fijne inloopkast met raam (dus ook bruikbaar als extra kamer). Heerlijk luxe badkamer met ovaal, vrijstaand ligbad, grote douche met glasscherm, twee strakke waskommen op een eikenhouten blad, vloerverwarming en mooie lichtgrijze betegeling. Aan de voorzijde bevinden zich nog 2 ruime slaapkamers, waarvan één met vaste kast.
2e verdieping: overloop met grote dakkapel, cv-ruimte, slaapkamer voorzijde, slaapkamer achterzijde en een complete badkamer met douche, wastafel, hangend toilet en een daklicht. Alle vertrekken zijn voorzien van een dakkapel.

Bijzonderheden:
*het hele huis is bijzonder! In 2018 is werkelijk alles vernieuwd en is het huis enorm uitgebouwd. Het geheel heeft een heel fraaie uitstraling gekregen.
*Alle wanden en plafonds zijn gladgestuct, de vloeren zijn voorzien van eiken delen en vloerverwarming. Op de verdiepingen zijn paneeldeuren aanwezig.
*Overal zijn hardhouten kozijnen en dubbele beglazing aangebracht, de spouwmuren en het dak zijn geïsoleerd. Voor zonnepanelen is een voorbereiding getroffen in het leidingwerk.
*In 2021 is de buitengevel geheel gestuct en geschilderd.
*Mooi aangelegde tuin met sfeervolle overkapping en hottub (ter overname). De overkapping is verbonden met een houten berging. De tuin is gesitueerd op het zuiden. Via de poort naast de woning is de tuin bereikbaar.
*Naast het huis staat een grote stenen garage van maar liefst 36 m². Toegang via een elektrisch bedienbare segmentdeur en mogelijkheid tot het maken van een verbinding met de tuin.
*Op eigen terrein kunnen nog 2 auto's worden geparkeerd.
*De locatie is TOP! Grenzend aan een park en op loopafstand van het station en de binnenstad. Ook uitvalswegen zijn in de nabijheid.

EEN VILLA KOPEN? NEEM JE EIGEN NVM-AANKOOPMAKELAAR MEE!

Afmetingen:
begane grond:
entree, hal
woonkamer: 72 m²
woonkeuken: 8.71 x 4.76 m.
bijkeuken: 2 m²
(slaap)kamer: 4.00 x 3.10 m.
badkamer: 3.10 x 1.30 m.
1e verdieping:
overloop
slaapkamer achterzijde: 4.00 x 3.53 m.
inloopkast/kamer: 2.90 x 2.43 m.
badkamer: 3.38 x 2.37 m.
slaapkamer voorzijde: 3.13 x 3.00 m.
slaapkamer voorzijde: 3.38 x 3.13 m.
2e verdieping:
overloop
slaapkamer voorzijde: 7.33 x 2.85 m.
slaapkamer achterzijde: 7.33 x 3.38 m.
badkamer: 2.20 x 1.20 m.
Plattegronden