Alpha Makelaardij

Vlamingstraat 7
2801 VV GOUDA
Vraagprijs € 165.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
**Wegens de enorme belangstelling nemen wij geen afspraken meer aan. Onze excuses hiervoor. U kunt zich per e-mail aanmelden voor de reservelijst**

Karakteristiek woonhuis met lijstgevel en (overdekte) plaats aan de achterzijde van de woning. De Vlamingstraat is gelegen in het gezellige centrum van Gouda nabij winkels, openbaar vervoer (NS Station op loopafstand), scholen en uitvalswegen.

Bouwjaar 1900, 57 m² woonoppervlakte en 197 m³ inhoud en gelegen op 40 m² eigen grond.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
entree met meterkast (3 groepen en aardlekschakelaar). Woonkamer met laminaatvloer, schouw, hoog plafond en grote ramen aan de voorzijde. Aansluitend open keukenruimte met recht wit kunststof blok met 4 onder- en 4 bovenkasten, een RVS-blad en een close-in boiler. In de uitbouw grenzend aan de keuken wordt gekookt. Hier bevindt zich de afzuigkap en een los gasfornuis. Tevens zijn hier overige apparaten opgesteld, zoals koelkast, vaatwasser en wasmachine. Alle losse apparaten gaan mee. In de uitbouw bevindt zich ook de eenvoudige doucheruimte, deze is wit betegeld. Vanuit de uitbouw toegang tot de plaats. Deze is gelegen op het zuid-zuidoosten, en voorzien van tegels en van een eenvoudig polyester afdak. De eigenaresse heeft momenteel verschillende planten staan op het aangrenzende perceel achter de loods naast de woning. Dit hoort uitdrukkelijk niet bij de woning.
Via een tussenhal in de woonkamer is de verdieping te bereiken. In deze hal, onder de trap, bevindt zich het toilet.

Eerste verdieping:
overloop met raam en opstelling cv-ketel. De combiketel (Intergas) is vernieuwd in 2020. Aan de voorzijde van de woning is een ruime slaapkamer over de volle breedte. Deze slaapkamer is voorzien van laminaat en een vaste wastafel. Aan de achterzijde bevindt zich een tweede slaapkamer, eveneens met laminaatvloer.

Bijzonderheden:
* Een karakteristieke doch eenvoudig afgewerkte woning, een mooi object voor iemand met twee rechterhanden!
De uitbouw is heel eenvoudig en het houtwerk aan de buitenzijde ervan met plakplastic afgewerkt, oude dakpannen aanwezig en eenvoudige wand-, vloer- en plafond afwerking.
* Leuke ligging in levendige straat in hartje centrum!
* Cv-ketel uit het jaar 2020.
* Eigen buitenruimte aanwezig.
* Gelegen in een gebied dat is aangewezen als Beschermd Stadsgezicht.

Afmetingen:
woonkamer 17 m².
keuken 2.01 x 2.30 m.
uitbouw 2.78 x 2.30 m.
douche 1.11 x 0.72 m.
plaats 2.50 x 2.70 m.
Slaapkamer voorzijde 3.43 x 3.25 m.
Slaapkamer achterzijde 3.54 x 1.90 m.

Huis kopen? Neem uw eigen NVM-makelaar mee!
Plattegronden