Alpha Makelaardij

Achter de Vismarkt 37 -6
2801 NB GOUDA
Huurprijs € 455,- per maand
Omschrijving
Omschrijving
In verhuur: Studio gelegen in het pand Achter de Vismarkt 37 te Gouda.

De studio bevindt zich in een fraai en bijzonder goed onderhouden binnenstadpand met 8 studio’s.
De huurprijs bedraagt € 455,- per maand + € 110,- per maand aan servicekosten en voorschot stookkosten. Huurperiode minimaal 12 maanden.

Deze studio's komen niet in aanmerking voor huursubsidie.

Het pand is in z'n geheel gerenoveerd en de studio's zijn allen voorzien van keurige wandafwerking met renovatiebehang, marmoleum vloer en raambekleding. Wit kunststof keukenblok aanwezig en fris wit betegelde badkamer met douche en wastafel.

Beschikbaar:
Kamer 6:
Gelegen op de tweede verdieping aan de achterzijde van het gebouw. De studio heeft een woonoppervlakte van ongeveer 22 m² en beschikt over een eigen keuken en badkamer. Het gedeelde toilet bevindt zich op de overloop. De woning is beschikbaar per 1 september 2021 voor minimaal 12 maanden voor maximaal één persoon.

Om in aanmerking te komen voor deze huurwoning hanteren wij de volgende criteria:
- ingevuld en ondertekend aanvraagformulier huurwoning.
- Bruto jaar inkomen van minimaal 3,5 x de bruto jaarhuur, lager inkomen in overleg.
- Bij aanvang van de huurovereenkomst wordt een waarborgsom van één maandverplichting gesteld.
- Op de huurovereenkomst zijn van toepassing de "Algemene bepalingen huurovereenkomst woonruimte (model ROZ d.d. 20 maart 2017)".

Na ontvangst van het ingevulde aanvraagformulier kan er een bezichtiging worden ingepland. Bij belangstelling na bezichtiging dienen er voor het opstellen van de huurovereenkomst de navolgende gegevens te worden aangeleverd:
werkgeversverklaring, laatste salarisstrook, jaarcijfers bij eigen bedrijf, evt. borgstelling als inkomen net niet toereikend is. Verder dient inzage te worden gegeven in een geldig legitimatiebewijs.