Alpha Makelaardij

Tweede E.J. Potgieterstraat 37
2802 VA GOUDA
Vraagprijs € 250.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Geheel verbouwde tussenwoning met ruim 16 m. diepe achtertuin gelegen op het westen, 3 slaapkamers en grote bergvliering. De woning is vanaf 2014 geheel gemoderniseerd en heeft een nieuw chalet. Gelegen in de nabijheid van winkels, scholen, recreatiemogelijkheden en uitvalswegen.

Bouwjaar 1949. Het woonoppervlak bedraagt 76 m², de inhoud 310 m³. Gelegen op 135 m² eigen grond.

De indeling is als volgt:
begane grond: entree, hal met vernieuwde meterkast (8 groepen, aardlekschakelaar en glasvezel), modern toilet en trap met trapkast eronder. Lichte doorzonwoonkamer met groot kunststof raam aan de voorzijde voorzien van HR++ glas. Dichte keuken aan de achterzijde, deze is langs 2 zijden opgesteld en voorzien van apparatuur, te weten: fornuis, afzuigkap en vaatwasmachine (ter overname). Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin.
1e verdieping: overloop met vaste kast voorzien van aansluiting voor de wasapparatuur, 1e royale slaapkamer aan de voorzijde, 2e en 3e slaapkamer aan de achterzijde, kleine badkamer met wastafel en douche.
Vliering: vanaf de overloop is de bevloerde bergvliering bereikbaar met opstelling van de cv-ketel en unit van de mechanische ventilatie. Het plafond tussen de verdieping en vloer is geïsoleerd. In het midden van de vliering is sta-hoogte.
Tuin: verzorgde voor- en achtertuin. De achtertuin is ruim 16 m. diep en ligt op het westen. De nieuwe houten berging is voorzien van water en elektra. Er is een achterom aanwezig.

Bijzonderheden:
*centrale verwarming aangelegd
*nieuwe water- en gasleidingen
*nieuwe elektra en meterkast
*fraaie tuin op het westen
*recent voorzien van spouwmuurisolatie
*oplevering vanaf 1 november a.s. mogelijk

EEN HUIS KOPEN? NEEM JE EIGEN NVM-AANKOOPMAKELAAR MEE!

Begane grond:
Woonkamer: 7.05 x 3.57 / 2.57 m.
Keuken: 2.58 x 2.71 / 1.70 m.
1e verdieping:
Slaapkamer 1: 3.57 x 3.78 m.
Slaapkamer 2: 3.20 x 2.57 m.
Slaapkamer 3: 2.26 x 2.71 m.
Plattegronden
Plattegronden

Download documenten