eiland tussen plas Nieuwenbroek en Vrijhoef 0 ong
2811 REEUWIJK
Vraagprijs € 69.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Een oase van rust, natuur en water! Hier is het zomers lang genieten!

Tussen de Reeuwijkse Plassen Vrijhof en Nieuwenbroek ligt dit grote perceel recreatiegrond. Het perceel maakt deel uit van een landtong en is per boot bereikbaar.

Eenmaal op het "eiland" aangekomen ervaart u direct het vakantiegevoel! En dat in het midden van de hectische Randstad. Het perceel is maar liefst 792 m² groot, waarvan slechts een klein gedeelte water. De natuurlijke inrichting van het land is heel divers, zodat u altijd kunt kiezen of u in de luwte van de bomen, tussen de fleurige bloemen of lekker aan de waterkant gaat zitten. Met toestemming van het Hoogheemraadschap is zelfs een prachtige hardhouten steiger gemaakt, die tussen de rietkragen aan de kant van de Vrijhoef Plas loopt. Aan het eind is een zwemtrap aangebracht.

Aan de kant van de Nieuwenbroekse Plas kunt u uw boot aanleggen. Vanaf deze kant heeft u mooi uitzicht over de plassen en de langsvarende sloepen en zeilboten.

Op het perceel is een houten opstal/berging van circa 12 m³ geplaatst. In een stalen kast is een chemisch toilet aangebracht. 's Winters doet deze kast dienst als opslagruimte. Tevens is recentelijk een houten blokhut geplaatst.

De aanwezige picknicktafel met banken, kasten en gereedschappen zijn in de prijs begrepen. Eventueel is een polyester boot van 4.50 meter lang met motor (4 PK) ter overname.

Kom kijken en geniet al deze zomer van deze prachtige plek!

RECREATIEGROND KOPEN? NEEM UW EIGEN NVM-AANKOOPMAKELAAR MEE!
Plattegronden
Plattegronden

Download documenten