Alpha Makelaardij

Albert Plesmanplein 28
2805 AB GOUDA
Vraagprijs € 175.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Ruim opgezet 3- (voorheen 4-)kamerappartement op de eerste verdieping van de Tunnelflat. Het zonnige balkon biedt levendig uitzicht op de tunnel en het spoor. Het complex is voorzien van een lift.

Centrale ligging op loopafstand van de gezellige binnenstad, het NS-(intercity)station, busstation, Cinema Gouda en de schouwburg.

Bouwjaar 1961. Het woonoppervlak bedraagt 79 m², de inhoud 255 m³.

De indeling is als volgt:
begane grond: afgesloten, centrale hal met lift en trappenhuis. Gang met toegang tot de privéberging.
1e verdieping: entree, hal met meterkast, eenvoudig toilet met fontein, vaste kast. Eenvoudige keuken aan de voorzijde v.v. een houten aanrechtblad, rvs spoelbak, gaskookplaat, open kast beige/bruine tegelvloer. Heerlijk ruime en lichte woonkamer met een vaste kast, groot raam met zicht op het Huis van Stad, doorloop naar de naastgelegen grote (eet)kamer met een deur naar het balkon. Flinke slaapkamer met vaste kast en kunststof draai-/kiepraam. Eenvoudige inpandige badkamer voorzien van een ligbad, wastafel, wasmachineaansluiting en huurboiler.

Bijzonderheden:
*De gehele woning is voorzien van hardhouten kozijnen en dubbele beglazing.
*Fijn, breed balkon, gelegen op het westen.
*Door de mooie bomen rondom de woning heb je ‘s zomers koele beschutting. In de winter is deze hoekwoning heerlijk licht en open.
*Verwarming door middel van blokverwarming.
*De woning is nagenoeg geheel voorzien van laminaatvloeren.
*Sanitair en keuken zijn gedateerd.
*De servicekosten bedragen € 270,- per maand, inclusief voorschot stookkosten (€ 50,-), waterverbruik, opstal- en aansprakelijkheidsverzekering, reservering groot- en klein onderhoud, schoonmaak en verlichting gemeenschappelijke ruimten en liftonderhoud.
*Het betreft een Coöperatieve Vereniging met eigen financieringsvoorwaarden van de RNHB, waarbij maximaal 80% van de koopsom c.q. taxatiewaarde gefinancierd kan worden in plaats van 100%.

EEN APPARTEMENT KOPEN? NEEM JE EIGEN NVM-AANKOOPMAKELAAR MEE!

Afmetingen:
Woonkamer: 6.53 x 3.60 m.
Keuken: 3.20 x 2.56 m.
Slaapkamer voorzijde: 3.79 x 3.59 m.
(Eet)kamer achterzijde: 3.41 x 4.21 m.
Badkamer: 2.24 x 1.98 m.
Balkon: 4.47 x 1.29 m.
Plattegronden