Alpha Makelaardij

Blauwstraat 2
2801 HE GOUDA
Huurprijs € 1.350,- per maand
Omschrijving
Omschrijving
Leuk grachtenpand met de mogelijkheid tot de combinatie van wonen en werken. Gelegen op een mooie locatie in hartje binnenstad op steenworp afstand van de gezellige markt, het station en vele andere voorzieningen. Het betreft een Gemeentelijk Monument met een fijne sfeer.

Oorspronkelijk bouwjaar 1594. Het gebruiksoppervlak bedraagt 100 m², gelegen op 34 m² grond.

De indeling is als volgt:
begane grond: entree via de multifunctionele ruimte, die ideaal te gebruiken is als (thuis)werkplek, winkel- of kantoorruimte. Kast onder de trap met een wasmachineaansluiting. Gave industriële afwerking. Links van deze ruimte bevindt zich een poort en een bergkast.
1e verdieping: ruime, lichte woonkamer met grote ramen met zicht op de gracht. Toilet. Semi-open keuken aan de achterzijde voorzien van een 4-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, RVS spoelbak en koel-/vriescombinatie. Deur naar kleine loggia.
2e verdieping: overloop met luik en vlizotrap naar de bergvliering. Fijne slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een brede dakkapel, de slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een kleine dakkapel. Luxe badkamer met douchecabine, grijs wastafelmeubel en designradiator.
3e verdieping: grote bergvliering met Remeha HR cv-combiketel uit 2018.

Bijzonderheden:
*In 2018 is het dak vernieuwd en voorzien van rode Hollandse pannen, dak is voorzien van isolatie;
*De grond van het perceel Blauwstraat 2 is na een grote brand in 1527 opnieuw uitgegeven. De poort aan de westzijde van het pand wordt reeds in 1594 vermeld. De Blauwstraat dankt haar naam aan de Blauwververs die vanouds in deze straat woonden. Het dak is een dwars geplaatst zadeldak met rode Hollandse pannen. De voorgevel is een lijstgevel, die enigszins "op de vlucht" (vooroverhellend) is gebouwd. De gevel wordt beëindigd door een iets vooruitstekende kroonlijst.

Om in aanmerking te komen voor deze huurwoning hanteren wij de volgende criteria.
-ingevuld en ondertekend aanvraagformulier huurwoning welke u ontvangt na invullen contact pagina Funda of onze website. Wij nemen zelf vervolgens contact met u op.

Inzage in:
-Werkgeversverklaring + laatste salarisstrook.
-Jaarcijfers bij eigen bedrijf.
-Verhuurdersverklaring van huidige huurwoning indien wordt gehuurd.
-Geldig legitimatiebewijs ten behoeve van uw legitimatieplicht (let op: géén kopie toesturen).

Er is een gewenst bruto jaarinkomen van 4 x de bruto jaarhuur van toepassing. Bij aanvang van de huurovereenkomst wordt een waarborgsom ter grootte van één maandverplichting (€ 1.350,-) gesteld. Op de huurovereenkomst zijn van toepassing de "Algemene bepalingen huurovereenkomst woonruimte (model ROZ d.d. 12 april 2017)".

EEN HUIS HUREN? NEEM UW EIGEN NVM-MAKELAAR MEE!
Plattegronden