Alpha Makelaardij

Wilhelmina van Pruisenlaan 70
2807 KB GOUDA
Vraagprijs € 410.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Deze ruime 6-kamer eengezinswoning maakt deel uit van een kleinschalig, milieuvriendelijk en energiezuinig bewonersproject (EKO-bouw). De woning is ontworpen op maximaal gebruik van passieve zonne-energie. Er is extra benutting van zonne-energie en minder warmteverlies door toepassing van de serre. De zonnige tuin, gelegen op het zuiden, heeft vrij uitzicht op water en groen. In de directe omgeving van scholen, winkelcentrum en veel wandel- en fietsmogelijkheden.

Bouwjaar 1990. Het woonoppervlak bedraagt 140 m², de inhoud 453 m³ en gelegen op 158 m² eigen grond.

De indeling is als volgt:
Berging: aan de voorzijde aangebouwde Red Cedar houten berging met vliering en mogelijkheid tot plaatsing van centrale stofzuiger.

Begane grond: entree via tochtportaal met omvormer voor de zonnepanelen. Hal met meterkast, wandmodel closet met fontein, trapopgang, deur naar de keuken en deur naar de woonkamer. De handgemaakte keuken (massief houten Splinter blokken) aan de voorzijde is in 2 delen opgesteld met Caesarstone aanrechtbladen en voorzien van koelkast, gaskookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasmachine. In de keuken is een ruime trapkast aanwezig. Lichte en gevelbrede woonkamer met massief eiken vloer en schuifpui naar de serre. Deze onverwarmde serre dient als energiebesparende bufferruimte tussen de binnen- en buitenruimte. De serre heeft een tegelvloer, zonwering, automatische raamopeners en schuifdeuren naar de zonnige achtertuin.

1e verdieping: overloop met vaste kast voorzien van opstelling cv-ketel. 1e en 2e slaapkamer aan de achterzijde met vernieuwde Smartwin kozijnen voorzien van 3-laags glas. 3e slaapkamer aan de voorzijde met houten vloerdelen en kastenwand.
Volbetegelde badkamer met ligbad, doucheruimte, wastafelmeubel en wasmachineaansluiting. Het toilet is separaat.

2e verdieping: voorzolder met dakkapel aan de voorzijde, bergruimte naast en onder de dakkapel en unit mechanische ventilatie. 4e en 5e slaapkamer aan de achterzijde met vernieuwde Smartwin kozijnen voorzien van 3-laags glas.

Tuin: De woning beschikt over een voortuin en een zonnige achtertuin welke op het zuiden is gelegen met gevarieerde beplanting en natuurlijke oeverbeschoeiing.

Bijzonderheden:
*Comfortabele en energiezuinige woning
*De gevelbekleding bestaat uit duurzaam en onderhoudsvrij Canadees Red Cedar hout (deels vervangen)
*Pannendak vernieuwd
*Volledig geïsoleerd o.a. HR++ en triple glas, vloerisolatie, extra dakisolatie energielabel A
*Lage energielasten per maand
*Zonnepanelen aan de gevel
*Tuin op het zuiden met vrije ligging aan het water
*Er is een actieve Bewonersvereniging EKO-bouw

Afmetingen:
begane grond:
entree/hal
woonkamer: 4.94 x 5.70 m
keuken: 3.09 x 3.22 m
serre: 2.41 x 5.79 m

1e verdieping:
overloop
slaapkamer: 4.02 x 2.80 m
slaapkamer: 4.02 x 2.81 m
slaapkamer: 3.14 x 3.39 m
badkamer: 3.13 x 1.90 m

2e verdieping:
overloop
slaapkamer: 3.91 x 3.16/2.49 m
slaapkamer: 3.91 x 3.15/2.47 m

Een huis kopen? Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee!
Plattegronden