Alpha Makelaardij

Nonnenwater 3
2801 VA GOUDA
Vraagprijs € 300.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Sfeervol, voormalig pakhuis (hoek), dat omstreeks de jaren 80 is verbouwd tot woonhuis met inpandige garage/hobbyruimte. Deze combinatie maakt het pand voor vele doeleinden geschikt, bijvoorbeeld wonen en werken. Het betreft een Gemeentelijk Monument met een fraaie, karakteristieke klokgevel.

Bouwjaar 1854. Het woonoppervlak bedraagt 68 m², de overige inpandige ruimte op de begane grond is 30 m² groot. De inhoud bedraagt circa 311 m³. Gelegen op 45 m² eigen grond.

De indeling is als volgt:
begane grond: entree, hal met meterkast, ruime garage annex hobbyruimte met openslaande deuren aan de voorzijde, mooie, terracotta plavuizenvloer, aanrechtblad, waaronder zich de wasmachineaansluiting bevindt en een gootsteen. Separate, inpandige berging met achterdeur.
1e verdieping: gezellige woonkamer met grote ramen, een eiken parketvloer en een open trap naar de verdieping. Aan de achterzijde bevindt zich de woonkeuken met composiet aanrechtblad, rvs spoelbak, inductiekookplaat, extra grote oven, magnetron, vaatwasser, afzuigkap, koelkast en vriezer. Portaal met fontein en toilet. Grote ramen in de achtergevel met zicht op de tuinen en gevels van de historische panden aan de gracht.
2e verdieping: overloop met vaste kastenwand en cv-ruimte (combiketel, bouwjaar omstreeks 2006), slaapkamer voorzijde met schuifkasten en de kapconstructie in het zicht, ruime slaapkamer aan achterzijde met eveneens de kapconstructie in het zicht en een airco-unit. Inpandige badkamer (lichte wandtegels en zwarte plavuizen) met douche, hangend toilet en wastafel.

Bijzonderheden:
*Mogelijkheid tot het maken van een overdekt balkon ter plaatse van de achtergevel in de woonkeuken. Voorheen was dit gedeelte open.
*Grote ramen aan voor- en achterzijde, waardoor de woonruimte heerlijk licht is.
*Aan de rechterzijde van het pand bevindt zich een poort, die toegang biedt tot de inpandige berging aan de achterzijde.
*De kap is aan de binnenzijde geïsoleerd.
*Goede ligging in een brede straat in het centrum op loopafstand van NS-station en diverse voorzieningen. Leuk uitzicht aan de voor- en achterzijde.

EEN HUIS KOPEN? NEEM UW EIGEN NVM MAKELAAR MEE!

Afmetingen:
begane grond:
entree, hal
garage/hobbyruimte: 25 m²
berging: 2.64 x 1.76 m.
1e verdieping:
woonkamer: 5.25 x 3.71 m.
woonkeuken: 14 m²
2e verdieping:
overloop
slaapkamer achterzijde: 4.39 x 3.38 m.
badkamer: 2.17 x 1.58 m.
slaapkamer voorzijde: 3.21 x 2.48 m.
Plattegronden