Alpha Makelaardij

Fluwelensingel 31
2806 CB GOUDA
Vraagprijs € 350.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Groot herenhuis, 140 m² woonoppervlakte, te renoveren en naar eigen smaak af te werken! De woning heeft een 17 meter diepe tuin met achteruitgang en is gelegen aan de rand van het centrum. Dit singelpand biedt alle ruimte om uw creativiteit te laten werken!

Bouwjaar: 1910
Woonopp.: 140 m²
Inhoud: 451 m³
Perceel: 140 m² eigen grond.

De indeling is als volgt:
begane grond: entree, hal, toilet, ruime woonkamer (43 m²) met glas-in-lood bovenlichten, laminaatvloer en openslaande deuren naar de tuin. Keuken in de uitbouw: zeer eenvoudig recht blok met vaatwasser, afzuigkap, gaskookplaat en oven, deur naar de tuin.

1e verdieping: overloop met toilet en voormalige douche (badkamer 1), vaste kast, gang met vaste kast, slaapkamer aan de voorzijde met mooi zicht op de singel, badkamer (2) voorzien van ligbad, douchecabine, wastafel en marmeren betegeling, ruime slaapkamer aan de achterzijde van de woning.

2e verdieping: riante zolder met mogelijkheid tot het creëren van twee (slaap)kamers. De mooie boogspanten zijn in het zicht gelaten. Ook bevinden zich hier de wasmachineaansluiting en de cv-ketel.

Tuin: circa 17 meter diepe, zonnige achtertuin, de tuin is op het oosten gelegen en er is de laatste jaren geen tuinonderhoud gepleegd. Twee eenvoudige houten schuren aanwezig waarvan 1 in zeer slechte staat.

Bijzonderheden:
*De afwerking aan de binnenzijde is oud, de woning dient geheel te worden gerenoveerd. De stuclaag van de achtergevel is slecht.
*Het dak is geïsoleerd en op diverse plaatsen zijn voorzetramen of dubbele beglazing aangebracht. Omstreeks 2003 zijn de goten vervangen.
*Combiketel aanwezig van circa 2018 (huurketel, huur € 28,- per maand).
*Flinke, zonnige tuin op het Oosten met twee vrijstaande houten schuren en achteruitgang.
*Goede ligging op loopafstand van de binnenstad en het station. Aan de achterzijde is parkeerterrein Klein Amerika gelegen. De uitvalswegen naar de omliggende steden zijn eveneens nabijgelegen.
*De woning is gelegen in een gebied wat is aangewezen als Beschermd Stadsgezicht.

Afmetingen:
woonkamer 13.58 x 3.59 m.
keuken in uitbouw 3.75 x 1.82 m.
slaapkamer voorzijde 3.90 x 3.32 m.
badkamer (1) 2.78 x 0.75 m.
slaapkamer achterzijde 3.80 x 3.60 m + 0.90 x 2.34 m.
grote open zolder 13.50 x 2.79 m.

EEN HUIS KOPEN? NEEM UW EIGEN NVM-AANKOOPMAKELAAR MEE!
Plattegronden
Plattegronden

Download documenten