Boelekade 42 -48
2806 AL GOUDA
Vraagprijs € 525.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Riant woon-/bedrijfspand met groot naastgelegen terrein met de mogelijkheid tot parkeren en/of bebouwen.

De bestemming is "Gemengd" en dat wil zeggen, dat ter plaatse een combinatie van wonen en werken mogelijk is. Daarnaast bedraagt voor het gehele perceel een goothoogte van 12 meter en een nokhoogte van 12 meter, waardoor het object ook geschikt is als bouwlocatie of ontwikkelingslocatie.

Het pand is gebouwd in 1954. Op de begane grond bevinden zich een inpandige garage en opslagruimtes met een gezamenlijk oppervlak van 171 m². Het woonoppervlak op de 1e en 2e verdieping bedraagt 130 m². Het oppervlak van het naastgelegen terrein is circa 200 m².

De indeling is als volgt:

begane grond:
42: entree, hal met bergruimte en trapopgang. De bedrijfsruimte (44) is bereikbaar vanuit de hal en via openslaande deuren aan de voorzijde. Hal met voormalige koelcel(len). Deze ruimte vormt een geheel met nummer 46. Achter beide panden bevindt zich de voormalige koelcel, over de gehele breedte van het pand (12 meter!).
48: entree, hal met voormalige meterkast en trapopgang.

1e verdieping:
42: overloop met zijraam met zicht op de tuin, doorzonwoonkamer met zeer eenvoudige open keuken. Aansluitend bijkeuken met toegang tot het dakterras (balustrade ontbreekt). Via het dakterras is toegang tot nummer 48 met een vergelijkbare indeling.

2e verdieping:
42: overloop met smalle trap naar vliering. Zeer eenvoudige badkamer, 3 kamers, waarvan één met dakkapel en één met deur naar klein balkon.
48: idem aan nummer 42.

3e verdieping:
42 en 48: beiden een vliering met voorportaal met cv-ketel en bergruimte met Velux dakraam.

Bijzonderheden:
*Het pand dient grondig te worden gerenoveerd en gemoderniseerd. Mogelijkheid tot het realiseren van appartementen.
*Begane grondvloer van beton en houten tussenvloeren.
*Vrije hoogte bedrijfsruimte is circa 4 m.
*Goede ligging nabij centrum en station.
Plattegronden