Alpha Makelaardij

Korte Vest 17
2801 GA Gouda
Huurprijs € 1.250,- per maand
Omschrijving
Omschrijving
Fraaie, lichte kantoorruimte/winkelruimte op goede zichtlocatie nabij winkelpassage en parkeergarage Nieuwe Markt. De ruimte is gelegen aan de doorgaande route naar de Nieuwe Markt en door de ligging aan de rand van het centrum eveneens goed zichtbaar vanaf de Blekerssingel. De Korte Vest ligt aan het begin van de gezellige binnenstad. De kantoorruimte is gelegen op de begane grond van een complex van 1996. Om de hoek bevindt zich de kop van de hoofdwinkelstraat de Kleiweg.

De ruimte is voorzien van een systeemplafond en betonvloer momenteel met vloerbedekking en laminaat afgewerkt. Onder deze afwerking bevindt zich een plavuizenvloer met vloerverwarming. Tevens is er airco aanwezig.
De pui bestaat voor een groot deel uit glas (dubbel glas). Door de hoekligging is er vanaf twee kanten een mooie lichtinval en is er de beschikking over maar liefst circa 13 meter etalageruimte.

Indeling:
grote open ruimte (momenteel ontvangstruimte met baliefunctie). Deze ruimte is over de volle breedte van het pand gelegen. Glazen separatiewand naar kantoorkamer aan de achterzijde. Verder een ruimte met pantry met close-in boiler en een toiletruimte met fontein.

Afmetingen:
grote open ruimte: 9.80 m. breed x gem. 3.70 m. diep
kantoorkamer: 4.00 m. x 2.55 m.
ruimte met pantry en toilet: 2.55 m. x 2.10 m.

Bijzonderheden:
- Bestemming centrum I. Binnen deze bestemming past detailhandel, kantoor voor publieksgerichte dienstverlening.
- Een fijne, lichte ruimte die voor veel doeleinden geschikt is zoals winkel, atelier, dienstverlening.

Oplevering:
per direct mogelijk.

Huurprijs:
€ 1.250,- per maand. Er is geen BTW van toepassing. De servicekosten bedragen € 25,- per maand.
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 3 maandhuren.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Huurtermijn:
5 jaar (+ 5 optiejaren). Afwijkende termijnen in overleg met de eigenaar.