Alpha Makelaardij

Turfsingel 69
2802 BD GOUDA
Huurprijs € 1.250,- per maand
Omschrijving
Omschrijving
Karakteristiek en zeer sfeervol singelpand met tuin, gelegen aan de rand van het centrum van Gouda. De woning is recent geheel gerenoveerd op een bijzonder stijlvolle wijze.

De woning wordt gemeubileerd en gestoffeerd te huur aangeboden voor bepaalde periode (duur periode in overleg, maximaal 1 jaar, oplevering mogelijk vanaf 15 juni 2020).

- Bouwjaar: ca. 1880.
- Woonoppervlakte: 113 m².
- Inhoud: 416 m³.
- Perceel: 111 m² eigen grond.

Indeling:
Begane grond: grote entree/hal met meterkast, toilet met fontein en kast met wasmachine. Technische ruimte met warmtepomp en boiler en wasmachine. Woonkamer met prachtige granitovloer. Aansluitend gezellige en lichte woonkeuken met twee grote handgemaakte keukenblokken voorzien van 5 pits gasfornuis van Smeg met grote oven, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, vaatwasmachine (Siemens).
Vanuit de keuken via openslaande deuren toegang tot de mooie stadstuin.

1e verdieping: overloop, grote slaapkamer aan de voorzijde met mooi zicht op de singel en de binnenstad. Tweede slaapkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar het platte dak.
Stijlvolle badkamer met granitovloer en gestucte wanden en voorzien van inloopdouche, 2e toilet, wastafelmeubel met spiegel en vloerverwarming.

Tuin:
Zonnige en beschut gelegen tuin op het westen.

Afmetingen:
Entree: 3.93 x 3.38 m.
Woonkamer: 4.94 x 3.74 m.
Keuken: 5.92 x 5.00 m.
Slaapkamer 1: 4.42 x 4.00 m.
Slaapkamer 2: 5.03/2.44 x 4.32/2.50 m.
Badkamer: ca. 2.36 x 2.14 m.
Dakterras: 5.18 x 3.51 m.

Bijzonderheden:
- De woning is voorzien van een betonnen vloer, pannengedekt zadeldak, dubbele beglazing, dakisolatie, deels vloerverwarming, nieuw leidingwerk en warmtepomp, nieuwe keuken en badkamer. Het pand is volledig opnieuw ingedeeld en afgewerkt.
- Deze karakteristieke en uitstekende gerenoveerde woning is aangewezen als Gemeentelijk monument en is centraal gelegen op loopafstand van de gezellige binnenstad met al haar restaurants en de Markt met het fraaie stadhuis. Het NS-station en allerlei (culturele) voorzieningen alsmede de uitvalswegen naar de omliggende steden zijn nabijgelegen. Vrij parkeren in de omgeving.

Om in aanmerking te komen voor deze huurwoning hanteren wij de volgende criteria.
Inzage in:
-Werkgeversverklaring + laatste salarisstrook
-Jaarcijfers bij eigen bedrijf.
-Verhuurdersverklaring van huidige huurwoning indien wordt gehuurd.
-Geldig legitimatiebewijs ten behoeve van uw legitimatieplicht (let op: géén kopie toesturen).

Er is een gewenst bruto jaarinkomen van 4 x de bruto jaarhuur van toepassing. Bij aanvang van de huurovereenkomst wordt een waarborgsom ter grootte van twee maandverplichtingen (€ 2.500,-) gesteld. Op de huurovereenkomst zijn van toepassing de "Algemene bepalingen huurovereenkomst woonruimte (model ROZ d.d. 12 april 2017)".
De woning wordt voor een vaste huurperiode verhuurd.

EEN HUIS HUREN? NEEM UW EIGEN NVM-MAKELAAR MEE!
Plattegronden