Alpha Makelaardij

John Raedeckersingel 48
2811 VL REEUWIJK
Vraagprijs € 300.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Grote, uitgebouwde hoekeengezinswoning met heel brede tuin, een garage en ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. De afwerking van de woning is gedateerd en dient te worden gemoderniseerd. Een unieke kans voor de klusser, die de woning helemaal naar eigen smaak kan maken.

Bouwjaar: 1959. Het woonoppervlak bedraagt 130 m², de inhoud 422 m³. Het geheel is gelegen op 321 m² eigen grond.

De indeling is als volgt:
begane grond: entree, hal met trapopgang, trapkast met groepenverdeling (6 groepen + een aardlekschakelaar), hangend toilet. Glas-in-lood tussendeur naar de lichte woonkamer (doorzon) met zijraam en aan voorzijde zicht op de singel. Vanuit de woonkamer is een extra kamer (voormalige garage) bereikbaar. Aansluitend bergruimte met wasmachineaansluiting en deur naar de tuin.
Vanuit de woonkamer is de eenvoudige keuken bereikbaar. De keuken is voorzien van een L-vormig kunststof aanrechtblad met rvs spoelbak, eiken kastjes, een gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, designradiator en een deur naar tuin.
1e verdieping: overloop met vaste kast. Slaapkamer voorzijde met vaste kast, zijraam en deur naar balkon. Licht betegelde badkamer met hangend toilet, wastafel, douche, zijraam en designradiator. Twee slaapkamers aan de achterzijde, waarvan één met vaste kast.
2e verdieping: riante open zolderruimte met schuifkast, cv-ketel (combiketel Nefit Ecomline) en de mogelijkheid tot het realiseren van meerdere (slaap)kamers.

Bijzonderheden:
*De wanden op de begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van spachtel putz.
*Gedeeltelijk hardhouten kozijnen en gedeeltelijk vurenhouten kozijnen. Enkele slechte plekken aanwezig. Grotendeels voorzien van dubbele beglazing. De kap is geïsoleerd en de woning is voorzien van centrale verwarming. De gevels zijn grotendeels bekleed met duurzame Werzalit (of vergelijkbaar) rabatdelen.
*Door de breedte van het perceel (woning plus twee (voormalige) garages) is de tuin mooi breed. Hier kun je lang van de zon genieten. Aan de achterzijde bevindt zich een pad, dat grenst aan een groenstrook en een sloot. De tuin is eenvoudig aangelegd.
*De aangebouwde stenen garage heeft aan de voorzijde houten openslaande deuren en aan de achterzijde een doorgang naar een eenvoudige houten schuur met deur naar de tuin.
*Goede ligging aan singel, nabij buurtwinkels, scholen, winkelcentrum Miereakker, sportaccommodaties, de Reeuwijkse Plassen en de uitvalswegen.

EEN HUIS KOPEN? NEEM JE EIGEN NVM-AANKOOPMAKELAAR MEE!

Afmetingen:
begane grond:
entree, hal
woonkamer: 7.01 x 3.46/3.07 m.
extra kamer: 4.08 x 2.95 m.
bergruimte: 2.95 x 1.74 m.
keuken: 2.46 x 2.37 m.
garage: 5.93 x 2.95 m.
1e verdieping:
overloop
slaapkamer voorzijde: 3.47 x 2.82 m.
badkamer: 1.93 x 1.77 m.
slaapkamer achterzijde: 3.39 x 3.07 m.
slaapkamer achterzijde: 2.34 x 2.18 m.
2e verdieping:
grote open ruimte: 6.97 x 5.55 m.
Plattegronden
Plattegronden

Download documenten