Achter de Vismarkt 37 -2
2801 NB GOUDA
Huurprijs € 455,- per maand
Omschrijving
Omschrijving
Studio gelegen in het pand Achter de Vismarkt 37 te Gouda.

De studio bevindt zich in een fraai en bijzonder goed onderhouden binnenstadpand met 8 studio’s.
De huurprijs bedraagt € 455,- per maand + € 110,- per maand aan servicekosten en voorschot stookkosten. Beschikbaar per direct voor minimaal 12 maanden (onbepaalde tijd) voor maximaal één persoon.

Deze studio's komen niet in aanmerking voor huursubsidie.

Kamer 2:
Gelegen op de eerste verdieping aan de achterzijde van het gebouw en circa 20 m². De woning is geheel voorzien van nette wandafwerking met renovatiebehang, marmoleum vloer en raambekleding. Wit kunststof keukenblok aanwezig en fris wit betegelde badkamer met douche en wastafel. Het gedeelde toilet bevindt zich op de gang en wordt gedeeld met 2 andere studio's.

Om in aanmerking te komen voor deze huurwoning hanteren wij de volgende criteria:
- ingevuld en ondertekend aanvraagformulier huurwoning.
- Bruto jaar inkomen van minimaal 3,5 x de bruto jaarhuur, lager inkomen in overleg.
- Bij aanvang van de huurovereenkomst wordt een waarborgsom van één maandverplichting gesteld.
- Op de huurovereenkomst zijn van toepassing de "Algemene bepalingen huurovereenkomst woonruimte (model ROZ d.d. 20 maart 2017)".

Na ontvangst van het ingevulde aanvraagformulier kan er een bezichtiging worden ingepland. Bij belangstelling na bezichtiging dienen er voor het opstellen van de huurovereenkomst de navolgende gegevens te worden aangeleverd:
werkgeversverklaring, laatste salarisstrook, jaarcijfers bij eigen bedrijf, evt. borgstelling als inkomen net niet toereikend is. Verder dient inzage te worden gegeven in een geldig legitimatiebewijs.