Achter de Vismarkt 37
2801 NB GOUDA
Huurprijs € 450,- per maand
Omschrijving
Omschrijving
In verhuur: Studio gelegen in het pand Achter de Vismarkt 37 te Gouda.

De studio bevindt zich in een fraai en bijzonder goed onderhouden binnenstadpand met 8 studio’s.
De huurprijs bedraagt € 450,- per maand + € 100,- per maand aan servicekosten en voorschot stookkosten. Huurperiode minimaal 12 maanden.

Deze studio's komen niet in aanmerking voor huursubsidie.

De studio's zijn gemiddeld 20 tot 25 m² en beschikken allen over een kleine keuken en badkamer.
De 2 studio's aan de voorzijde van het gebouw delen samen 1 badkamer. Op de overlopen bevinden zich de toiletten (voor 2, max. 3 bewoners per overloop). enige studio's hebben de beschikking over een klein terras/balkon.

Het pand is in z'n geheel gerenoveerd en de studio's zijn allen voorzien van keurige wandafwerking met renovatiebehang, marmoleum vloer en raambekleding. Wit kunststof keukenblok aanwezig en fris wit betegelde badkamer met douche en wastafel.

Kamer 2:
Gelegen op de eerste verdieping aan de achterzijde van het gebouw.
Beschikbaar per 01 oktober 2019 voor minimaal één jaar en maximaal één persoon. De huurprijs bedraagt € 455,- per maand + € 100,- per maand aan servicekosten en voorschot stookkosten.

Om in aanmerking te komen voor deze huurwoning hanteren wij de volgende criteria:
ingevuld en ondertekend aanvraagformulier huurwoning;
bruto jaar inkomen van minimaal 3,5 x de bruto jaarhuur, lager inkomen in overleg;
bij aanvang van de huurovereenkomst wordt een waarborgsom van één maandverplichting gesteld;
op de huurovereenkomst zijn van toepassing de "Algemene bepalingen huurovereenkomst woonruimte (model ROZ d.d. 20 maart 2017)".

Na ontvangst van het ingevulde aanvraagformulier kan er een bezichtiging worden ingepland. Bij belangstelling dienen er voor het opstellen van de huurovereenkomst de navolgende gegevens te worden aangeleverd:
werkgeversverklaring, laatste salarisstrook, jaarcijfers bij eigen bedrijf, evt. borgstelling als inkomen net niet toereikend is. Verder dient inzage te worden gegeven in een geldig legitimatiebewijs.