Vredebest 31 .
2801 AS GOUDA
Vraagprijs € 289.000,- vrij op naam
Omschrijving
Omschrijving
Je nieuwbouwappartement nu kopen en direct bewonen? Dat kan! Sla je slag in project Hartje Gouda. Nog slechts 2 appartementen te koop. Maak een afspraak voor bezichtiging!

Mooi licht 3-kamerappartement met fraai uitzicht op de boten in de Kattensingel.

Het woonoppervlak bedraagt 86,4 m². De woonkamer is voorzien van een Frans balkon. Elektrisch bedienbare zonneschermen (oranje uitvalschermen aan de buitenkant van de gevel).

De indeling is als volgt:
entree, hal met toilet, ruime, lichte woonkamer met open keuken. Frans balkon aan de zijde van de singel. Twee ruime slaapkamers, waarvan één met ruime 'inloopkast'. De badkamer is voorzien van een brede wastafel, designradiator inloopdouche en luxe douchegarnituur. Vanuit de hal is eveneens toegang tot de praktische inpandige berging met o.a. een wasmachineaansluiting.

De koopsom is inclusief een stelpost van € 3.500,- voor een keuken.

Het betreft een actieve en gezonde Vereniging van Eigenaars.

Het project Hartje Gouda omvat acht ruime appartementen op een levendige locatie in de gezellige stad Gouda! De woningen worden gerealiseerd op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex op de hoek van de Kattensingel en de Vredebest. Een ideale ligging: het station, de binnenstad, de schouwburg en de bioscoop bevinden zich alle op korte loopafstand. Ook de uitvalswegen zijn in de nabijheid.

Het appartementencomplex omvat in totaal een bankfiliaal (begane grond), 8 nieuw te realiseren woningen op de eerste verdieping en 10 bestaande appartementen op de tweede verdieping. Op de tweede verdieping bevindt zich een gemeenschappelijk, zonnig dakterras ten behoeve van de 18 woonappartementen.

Afmetingen:
Woonkamer: 7.11 x 5.06 m.
Open keuken: 2.96 x 1.68 m.
Slaapkamer 1: 18 m²
Slaapkamer 2: 8 m²
Badkamer: 2.86 x 1.75 m.
Inpandige wasruimte/berging: 1.70 x 1.22 m.
Separate berging op de 1e verdieping: 3 m²
Plattegronden