Vredebest 27 .
2801 AS GOUDA
Vraagprijs € 319.000,- vrij op naam
Omschrijving
Omschrijving
Je nieuwbouwappartement nu kopen en direct bewonen? Dat kan! Sla je slag in project Hartje Gouda. Nog slechts 2 appartementen te koop. Maak een afspraak voor bezichtiging!

Uniek appartement! Deze 3-(mogelijk 4-)kamerwoning heeft zowel aan de zijde van de Kattensingel als aan de Vredebest-zijde een gevelbreedte van maar liefst ruim 7 meter! Verder heeft het appartement een serre (ZO) op de hoek van de woning, van waar je heerlijk van de reuring op straat kunt genieten. Het Franse balkon bevindt zich aan de zijde van de singel. Het woonoppervlak bedraagt 92,8 m²! Elektrisch bedienbare zonneschermen (oranje uitvalschermen aan de buitenkant van de gevel).

Het betreft een actieve en gezonde Vereniging van Eigenaars.

De indeling is als volgt:
entree, hal met toilet, twee ruime slaapkamers aan de voorzijde, riante woonkamer met serre, open keuken. Het is tevens mogelijk hier een extra (slaap)kamer te realiseren. Luxe badkamer met inloopdouche, designradiator en extra brede wastafel. Inpandige berging met o.a. wasmachineaansluiting.

De koopsom is inclusief een stelpost van € 3.500,- voor een keuken.

Het project Hartje Gouda omvat acht ruime appartementen op een levendige locatie in de gezellige stad Gouda! De woningen worden gerealiseerd op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex op de hoek van de Kattensingel en de Vredebest. Een ideale ligging: het station, de binnenstad, de schouwburg en de bioscoop bevinden zich alle op korte loopafstand. Ook de uitvalswegen zijn in de nabijheid.

Het appartementencomplex omvat in totaal een bankfiliaal (begane grond), 8 nieuw te realiseren woningen op de eerste verdieping en 10 bestaande appartementen op de tweede verdieping. Op de tweede verdieping bevindt zich een gemeenschappelijk, zonnig dakterras ten behoeve van de 18 woonappartementen.

Afmetingen:
Woonkamer inclusief open keuken: 48 m²
Slaapkamer 1: 10 m²
Slaapkamer 2: 10 m²
Badkamer: 2.90 x 1.66 m.
Inpandige wasruimte/berging: 1.70 x 1.20 m.
Separate berging op de 1e verdieping: 3 m²
Plattegronden