Vredebest 27 .
2801 AS GOUDA
Vraagprijs € 298.500,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Je nieuwbouwappartement nu kopen en direct bewonen? Dat kan! Kom dit gave appartement bekijken en sla je slag.

Uniek appartement! Deze 3-(mogelijk 4-)kamerwoning heeft zowel aan de zijde van de Kattensingel als aan de Vredebest-zijde een gevelbreedte van maar liefst ruim 7 meter! Door de hoekligging heb je een gezellig uitzicht op de straat, de singel en de kop van de binnenstad. Het Franse balkon (Z) bevindt zich aan de zijde van de singel. Elektrisch bedienbare zonneschermen.

De woning is gerealiseerd in 2019 in een voormalig bankgebouw met appartementen, dat dateert van 1985. Het woonoppervlak bedraagt 92,8 m². Actieve en gezonde Vereniging van Eigenaars.

De indeling is als volgt:
entree, hal met toilet, twee ruime slaapkamers aan de voorzijde, riante woonkamer met Frans balkon, open keuken. Het is tevens mogelijk een extra (slaap)kamer te realiseren. Luxe badkamer met inloopdouche, designradiator en extra brede wastafel. Inpandige berging met o.a. wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden:
*Je kunt nu nog kiezen welke tegels je wilt in de badkamer en het toilet. De wanden van de overige vertrekken zijn al afgewerkt en geschilderd.
*De keuken dien je zelf aan te brengen.
*Het complex is voorzien van een lift.
*In de gemeenschappelijke fietsenberging is het mogelijk 3 fietsen te stallen.
*In de parkeerkelder is voor € 90,- per maand een privé parkeerplek te huren.
*De gehele woning is voorzien van vloerverwarming met per vertrek te regelen temperaturen. De woning is zeer energiezuinig en heeft een A-label.
*In de woning is een glasvezelaansluiting aanwezig.
*De servicekosten bedragen € 140,92 per maand en het voorschot voor verwarmings- en warmwaterkosten bedraagt € 80,- per maand.
*De garantie- en waarborgregeling van Woningborg zijn van toepassing.

Afmetingen:
Woonkamer inclusief open keuken: 48 m²
Slaapkamer 1: circa 10 m²
Slaapkamer 2: circa 10 m²
Badkamer: 2.90 x 1.66 m.
Inpandige wasruimte/berging: 1.70 x 1.20 m.
Separate berging op de 1e verdieping: 3 m²

Het appartement maakt deel uit van een transformatieproject, dat recentelijk is opgeleverd en acht ruime appartementen op een levendige locatie in de gezellige stad Gouda omvat! De woningen zijn gerealiseerd op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex op de hoek van de Kattensingel en de Vredebest. Een ideale ligging: het station, de binnenstad, de schouwburg en de bioscoop bevinden zich alle op korte loopafstand. Ook de uitvalswegen zijn in de nabijheid.

Het appartementencomplex omvat in totaal een bankfiliaal (begane grond), 8 nieuw gerealiseerde woningen op de eerste verdieping en 10 bestaande appartementen op de tweede verdieping. Op de tweede verdieping bevindt zich een gemeenschappelijk, zonnig dakterras ten behoeve van de 18 woonappartementen.
Plattegronden