Willem en Marialaan 46
2805 AR Gouda
Huurprijs € 13.500,- per jaar
Omschrijving
Omschrijving
Winkelruimte van circa 120 m² op mooie locatie in de wijk Gouda noord (Ouwe Gouwe), te midden van diverse goedlopende buurtwinkels en kantoren. De ruimte is gelegen op de begane grond van een rij winkels met bovenwoningen van bouwjaar circa 1955.

Omschrijving:
Grote open bedrijfsruimte met mooie brede pui met openslaande deuren en etalageruimte (frontbreedte 4.50 m.). De ruimte is voorzien van een betonvloer met projecttapijt en een systeemplafond met inbouwverlichting. De verwarming geschiedt middels een gevelkachel. De winkelruimte is 20 meter diep. Aan de achterzijde bevindt zich over de volle breedte van het pand een magazijn van bijna 3 meter diep. Deze ruimte is afgescheiden van de winkelruimte middels een wand van stellingen, en ook te vergroten of te verkleinen. De eigenaar draagt zorg voor het aanbrengen van een pantry en toilet.

Locatie:
Overige winkels in winkelcentrum Willem en Marialaan zijn o.a. banketbakkerij De Vlaam, Drankenservice Gouda, de Keurslager, een bloemist en een kaaswinkel. Ook is hier een huisartsenpraktijk gevestigd en een afslankstudio.

Oplevering:
Per direct.
De eigenaar van de kantoorboekhandel is wegens leeftijd gestopt. De stellingen in de winkel kunnen desgewenst achterblijven of worden verwijderd.

Huurprijs:
€ 13.500,- per jaar. Er is geen BTW van toepassing.
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 3 maandhuren.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Huurtermijn:
5 jaar (+ 5 optiejaren). Afwijkende termijnen in overleg met de eigenaar.