Zuidelijke Steijnkade 3
2806 ZA GOUDA
Vraagprijs € 400.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Heerlijk ruim woonhuis met maar liefst 5 slaapkamers, grote woonkamer met serre, diepe tuin en grote schuur, gelegen op een geweldige plek met werkelijk schitterend vrij uitzicht aan de voorzijde op de Breevaart en richting de Karnemelksloot.

De woning van bouwjaar 1912 is in 1999 verbouwd, waarbij er de kap is verhoogd en er een extra verdieping is gerealiseerd, alsmede een uitbouw aan de achterzijde. Voor- en achtergevel zijn gerenoveerd, de fundering is hersteld.

De woning heeft een bijzonder fijne ligging aan een autoluwe straat met zicht op het water, op loopafstand van NS-station, centrum van Gouda, de Goudse Schouwburg en in de nabijheid van scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Bouwjaar: 1912
Woonoppervlak: 128 m²
Inhoud: 414 m³
Perceel: 187 m² eigen grond

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met meterkast (6 groepen en 2 aardlekschakelaars) en keurig toilet met fontein. Aan de voorzijde bevindt zich de gezellige woonkeuken met mooi uitzicht! Deze ruimte is voorzien van een lang keukenblok in rechte opstelling en voorzien van gaskookplaat, oven en koelkast. Open trap naar de verdiepingen.
Met de fraaie suitedeuren is deze ruimte af te schermen van de ruime woonkamer. De ruime woonkamer is heerlijk licht door de serre aan de achterzijde, en voorzien van een houten vloer, trapkast en kasten bij de suitedeuren.
Vanuit de openslaande deuren in de serre toegang tot een hoger gelegen terras met een trapje naar de tuin.

1e verdieping:
Overloop met cv-ruimte met cv-ketel (Remeha, bouwjaar 2014). Grote slaapkamer aan de voorzijde met houten vloer en geweldig uitzicht! Grote slaapkamer aan de achterzijde, eveneens met houten vloer. De tussengelegen badkamer is voorzien van een houten blad met wastafel en wasmachine aansluiting, douche en tweede toilet.

2e verdieping:
Overloop met Velux dakraam, ruime slaapkamer aan de voorzijde met raam aan de voorzijde en Velux dakraam en houten vloer, grote slaapkamer aan de achterzijde met vast raam en dakraam, houten vloer en vlonder/bergzolder, ruime tussenkamer met Velux dakraam.

Tuin:
De tuin is weelderig aangelegd en voorzien van mooie planten en bloemen. Aan de achterzijde een grote houten schuur en achterom naar de achtergelegen straat.
Onder een deel van de woning is nog een bergruimte aanwezig, toegankelijk vanuit de tuin via een kleine deur(luik) in de achtergevel.

Bijzonderheden:
- de fundering is hersteld in 1999, de woning is op dat moment ook verbouwd
- prachtige ligging aan de 'Breevaart' met mogelijkheid voor aanlegplek voor boot
- gelegen aan doodlopende weg, nabij het centrum van Gouda, de Reeuwijkse Plassen en uitvalswegen
- een fijn groot huis met grote zonnige tuin op een toplocatie!

Afmetingen:
Begane grond:
Woonkamer: 8.56 x 4.20 m.
Keuken: 5.73 x 2.94 m.
Eerste verdieping:
Slaapkamer 1: 4.20 x 3.26 m.
Slaapkamer 2: 4.20 x 3.09/2.50 m.
Badkamer: 2.60 x 2.07 m.
Tweede verdieping:
Slaapkamer 3: 3.65/2.41 x 3.12 m.
Slaapkamer 4: 3.32/2.37 x 3.12 m.
Slaapkamer 5: 4.17 x 2.10 m.

EEN HUIS KOPEN? NEEM UW EIGEN NVM MAKELAAR MEE!
Plattegronden
Plattegronden

Download documenten