Blekerssingel 2
2806 AA GOUDA
Vraagprijs € 250.000,- kosten koper
Omschrijving
Omschrijving
Sfeervol woonhuis met heerlijk zonnig dakterras, vrij zicht op de singel aan de voorzijde en een grote garage aan de achterzijde. Centrale ligging nabij de gezellige binnenstad, het station en de uitvalswegen.

Bouwjaar 1929. Het woonoppervlak bedraagt 75 m², de inhoud van de woning 275 m³.

De indeling is alsv volgt:
begane grond: entree, hal met meterkast (5 groepen en een aardlekschakelaar), trapopgang. Gezellige, L-vormige woonkamer met gemetselde schouw, kleine trapkast, balkenplafond en eiken vloerdelen. Aansluitend de open keuken (vanille, enigszins gedateerd) met zwarte plavuizen, houten aanrechtblad met 1,5 rvs spoelbak, gaskookplaat, afzuigkap, oven (alleen grill functioneert), vaatwasser. Deur naar het hoger gelegen dakterras. Portaal met toegang tot het toilet.
1e verdieping: overloop met was-/cv-/bergruimte. Slaapkamer voorzijde met weids uitzicht op water, badkamer (geheel beige betegeld) met wastafel, ligbad, toilet en dakraam. Fijne slaapkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar balkon.
2e verdieping: bergvliering, bereikbaar met een losse trap vanuit de wasruimte.

Bijzonderheden:
*Geweldig dakterras van maar liefst 24 m², gelegen op het oosten. Het dakterras heeft niveauverschillen (namelijk gedeeltelijk gelegen op de garage) en biedt daardoor veel privacy.
*De woning is grotendeels voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Aan de voorzijde is extra dik dubbel glas aangebracht.
*Praktische garage met elektrisch bedienbare toegangsdeur. De garage meet 6.37 x 3.15 m. Uniek voor deze locatie, zo dicht bij de binnenstad.

EEN HUIS KOPEN? NEEM JE EIGEN NVM-AANKOOPMAKELAAR MEE!

Afmetingen:
begane grond:
entree, hal met trapopgang
woonkamer: 35 m²
open keuken
portaal met toilet
dakterras: 24 m²
1e verdieping:
overloop: 5 m²
slaapkamer voorzijde: 3.43 x 3.04/2.65 m.
was-/cv-/bergruimte: 1.64 x 1.62 m.
badkamer: 3.34 x 1.64 m.
slaapkamer achterzijde: 3.48 x 3.22 m.
balkon: 3.22 x 0.99 m.
2e verdieping:
bergvliering: 38 m² (hoogte 85 cm.).
Plattegronden
Plattegronden

Download documenten